Työtä tarjolla!

Me etsimme ammattitaitoisille ihmisille työtä ja yrityksille motivoituneita työntekijöitä. Haemme jatkuvasti osaajia eri alojen yrityksiin niin vuokra-työntekijöiksi kuin osaksi vakituista henkilökuntaa.

Henkilöstövuokraus on vaihtoehto, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan. Etsit sitten työtä lyhyelle jaksolle tai pidemmälle ajalle, meidän avullamme voit kartuttaa työkokemustasi ja kohdata uusia haasteita.

Vuokratyöntekijänä olet koko ajan työsuhteessa Aputeam Henkilöstöpalveluihin. Me etsimme sinulle soveltuvaa työtä, huolehdimme palkanmaksusta ja muista työnantajan velvoitteista, kuten eläkemaksuista ja lomakorvauksista. Monet työntekijät ovat saaneet mahdollisuuden rekrytoitua asiakasyritykseen työskenneltyään ensin meidän kauttamme vuokratyöntekijänä.

Oletko sinä kaipaamamme ammattilainen? Ilmoittaudu työnhakijaksi ja kerro osaamisestasi täyttämällä hakemus. Ilmoitamme avoimista paikoista, mutta kiireellisimpiä toimeksiantoja täytämme suoraan työntekijälistoiltamme. Listoillamme huomioimme sinut myös etsiessämme yrityksille vakituista henkilökuntaa.
Välitämme työvoimaa kaikille aloille, mutta erityisesti olemme erikoistuneet

-teollisuuteen
-varastoon
-rakennuksille
-kuljetukseen
-kauppaan
-toimistoon